Галена и Галин са заедно от години, но отношенията им далеч не са розови!

Като всяко семейство и това на чаровнцата Галена и половинката й Галин си има своите тайни и неизказани истории. Досега се смяташе, че двамата са критерий за перфектното семейство, поразклащано чат-пат от медиите със слухове за предполагаемите забежки на един от двамата.

Всичко това може и да е плод на болната фантазия на поредния жълт журналист, но истината е, че отношенията между Галена и Галин далеч не са били винаги розови. И това откровено призна самата певица в интервю пред списание "Стори".

[caption id="attachment_322227" align="alignright" width="200"]Галена Галена и Галин са имали и своите сериозни конфликти и семейни драми[/caption]

Това, което нито феновете, нито някой друг знаеше за конфликтите в дома на Галена и Галин, е фактът, че двамата са имали страшни скандали и пререкания заради навиците на Галин, с които Галена категорично е отказвала да се съгласи и да приеме.

И по-точно склонността на вафления бос към чашката и отколешния му навик да излиза през седмицата с приятели и да се разбиват от пиене. Галена изтърпяла среднощните му подвизи за известен период, но после избухнала.

Тя призна, че не ревнува мъжа си от компанията му, но мрази, когато на идния ден той е тотално неадекватен. Дали, за да оправдае поведението си, или го е казал откровено, но на свой ред Галин скачал срещу навика на Галена да надига чашките по време на участията си в нощните заведения из страната.

Галена твърди, че никога, когато е без Галин до себе си, не си позволява да изпие повече от 100 грама алкохол. Пиела повече, защото може да носи, само когато е заедно с любимия си.

Хубавото в цялата им "спиртна драма" е, че тя е май най-големият конфликт между двамата. В друго отношение семейството на Галена и Галин е страшно стабилно и единнно, като дори веднъж Галин не е настоявал Галена да зареже работата, която обожава.

Това обаче смята да направи самата тя след турнето на Пайнер, защото признава, че вече е готова да подари на Галин втори наследник.