След резила и тоталното унижение в "Ергенът", когато уж влюбеният Алек Младенов я остави да виси като мисирка на финала, а той си би камшика и избяга с 200, Надежда Вишева първоначално рухна. Тя сякаш изживя драмата по-тежко от съперницата си Магдалена Томова, която се сдържа и не се разплака публично. Нани обаче си порева и това беше заснето от камерите на продукцията.

А и как иначе, когато тя залагаше такива големи надежди на Алек и връзката им, едва ли не се виждаше омъжена за него... Е, не само с Алек не се получи, но и впоследствие. До момента Вишева не била открила подходящ мъж, на когото да се довери и с когото да започне връзка.

Знаем, че при нея е двойно по-трудно, защото тя не е сама, а има и вече пораснал син. А при това положение наоколо не бъка от мераклии да стават едновременно и съпрузи, и бащи на чужди деца. Вишева явно е осъзнала това и... о, чудо - оказа се, че се е върнала при бившия си съпруг. Тя разказваше, че е напуснала бащата на сина си, защото близките му се бъркали в отношенията им и им влияели.

Приятелка на Надежда разкри, че двамата решили да си дадат нов шанс, най-вече заради детето, а и все още имали чувства един към друг. По профила на Нани в Инстаграм личи, че е щастлива и е настроена на романтична вълна, пускайки снимки от гръцкото имение на мъжа й. На много от тях тя е със сина им, който също е видимо щастлив.

Източник: Crimesbg.com