Разказът й за това как е влязла в "Ергенът" потресе мнозина, защото се оказа, че дори не е имала представа кой ще е самият ерген. Нямала време, била затрупана от работа и просто попълнила и изпратила формуляра, без да си направи труда да изчака и да разбере кое ще бъде момчето. Обадили й се, че е приета за участие и това е.

Тези откровения направи изгонената вече от Алек Младенов участничка - Кристина Добрева, която била шеф в компютърна компания. А най-неочакваното около нея е, че се оказа първа дружка с победителката от "Ергенът" 1 - Виктория Капитонова.

Самата Виктория дошла да я вземе от Гърция, когато трябвало да напусне имението, но двете останали още три дни там, за да разпуснат и да си починат. Относно Алек, Кристина заяви, че да - по едно време си била внушила, че е влюбена в него и когато той я напъдил, се разплакала, чувствала се много зле.

Това обаче не само отминало бързо, но и вече е срещнала мъжа до себе си, с когото не иска да се разделя и за миг. "Това с Алек беше по-скоро борба на его, на надмощие, на това да победиш и да изпъкнеш сред останалите момичета. Никоя не може да излъже, че този състезателен дух липсва и това е съвсем нормално, когато говорим за риалити. Но благодарение на Алек открих любовта и съм адски щастлива, че участвах", казва Кристина Добрева.

Източник: Crimesbg.com