Щерката на оръжейния бос Николай Гигов - хубавата Ели Гигова шашна всички с истината!

Крехката и красива Ели Гигова направи неочаквано разкритие, което втрещи всички. Милионерската наследница, дъщеря на оръжейния бос и милионер Николай Гигов, хвърли бомбата с признанието за операцията, която си е направила.

За всеобщо учудване в страната, където силиконът е на почит, Ели Гигова разкри, че е легнала под ножа, за да... намали бюста си. Невероятно, но това е самата реалност. "Винаги съм имала доста големи дадености, които обаче ми пречеха. Фигурата ми е дребничка и твърде слаба, за да издържа подобен товар и затова взех решение, за което много жени биха ме укорили - намалих бюста си. Сега се чувствам отлично", похвали се Ели Гигова.

[caption id="attachment_340908" align="alignright" width="225"]Ели Гигова Ели Гигова направи това, за което чалгаджийките биха я убили[/caption]

Операцията й била в реномирана френска клиника, а крайният резултат задоволил напълно богаташката дъщеря. Според Ели Гигова едно тяло е красиво само тогава, когато е хармонично и те кара да се чувстваш комфортно в кожата си. Тя не приема напъните на всяка втора жена да си поставя импланти и счита, че повечето от силиконовите кукли изглеждат гротескно и смешно отстрани.

"Един надут балкон не те прави да изглеждаш красива. Но всичко опира до умствения потенциал и интелект на жената, а и на мъжа, който гледа в нея не човек, а дойна крава", разсъждавала хубавицата пред приятелките си.

Припомняме, че наскоро Ели Гигова бе жестоко зарязана от годеника си Димитър Тодоранов, който бързо се насити на любовта им и продължи напред. Говори се, че ревността на Ели Гигова го накарала да вземе това решение, тъй като бил от мъжете, които обичали своето, но още повече обичали да се заглеждат встрани.

"Ели е моногамно момиче и държи мъжът до нея също да е такъв. Тя много обичаше Димитър Тодоранов и болката й сега е голяма, но предпочете да продължи сама напред, отколкото да търпи униженията и мъката от изневерите му. Жалко е, защото е наистина стойностен човек, а не може да попадне на правилния мъж", коментират познати на тъмнокосото изкушение.