Две новини около Джулиана Гани гръмнаха днес. Първата и добрата е, че силиконката пак се е събрала с мъжа си Теодор Гецов, от когото роди втория си син Кай. Знаем, че преди време двамата се бяха разделили със скандал и Ганито дори се показа в джакузи с друг мъж. Това при нея е нещо съвсем нормално, а и всички са й свикнали на простотиите, така че не беше нещо особено.

Втората новина обаче разбуни духовете в мрежата и породи поредица от въпроси. Става дума за сина на Джулката и Теодор - малкият Кай, на когото тези дни направиха прощъпулник. Хлапето хвана лимона, което значело, че ще става диетолог или нещо подобно, според Ганито и това е чудесно. Но...

Има едно голямо НО и то е във въпроса защо Кай прохожда чак сега, когато гони вече две годинки. Той е точно на година и девет месеца, а почти всички нормални деца прохождат най-късно в началото на първата си годинка или на 18 месеца. Ако не е проходило до 19-ия месец, родителите се съветват с педиатър и специалист, а Кай е проходил чак в 21-ия месец, ако се съди по прощъпулника.

Да, има вероятност Джулиана просто да е направила по-късно това събитие с близките си, но това е малко вероятно, а и няма причина, защото си е обичай. Потребители не спират да се чудят, а някои й зададоха тревожни въпроси дали всичко с малчугана е наред. Дано да е!

Източник: Crimesbg.com