Десислава била дебела. Десислава не можела да отслабне. Десислава успяла - свалила 15 килограма. Десислава бързо ги качила пак. Десислава това, Десислава онова...

Темата за фигурата на гласовитата певица вече дойде до гуша не само на нея, а и на феновете й. Затова след поредното вталяване и йо-йо ефект, чаровницата най-сетне измисли как да отклони вниманието от дефекта си и да го насочи към... ефекта.

Бомба! Десислава отвлече вниманието от теглото си: Не нося сутиен, обичам да ми се люлеят! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Както знаем, Десито е надарена не само с глас, но и с чудовищна гръдна обиколка. Навремето тя дори се подложи на операция за намаляване на бюста, който й тежеше и можеше да доведе до изкривяване на гръбнака й. Е, днес вече тя е на 44 и си е сложила силикон, за да повдигне прелестите си.

Бомба! Десислава отвлече вниманието от теглото си: Не нося сутиен, обичам да ми се люлеят! (ГОРЕЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Тъкмо тях тя свободно показва на околните и си признава, че не - не носи сутиен. Не е обичала да го прави и преди, не й харесва и сега. "Не нося сутиен, за да ми топли, а и обичам да ми се подрусват и люлеят. Нека и аз да имам едно нещо за завиждане, ако и да нямам крака 120 санта", смее се Десислава, с което показа, че има отлично чувство за хумор.

А и мъжете нямат нищо против тази гледка. Напротив - с последното й видео те изкъртиха нета от неприлични предложения към нея и сме сигурни, че са свършили и някои и други "непристойни нещица" пред телефоните си.