Синоптичката Натали Трифонова е на ваканция и избра за своята почивка гръцките плажове. По навик, а и нали си е суетна, тя пусна снимки оттам, на които, разбира се, е по бански. Зорките очи на потребителите обаче моментално фиксираха нещо странно. А именно, че коремчето на Наталито не е така плоско като преди.

Знаем, че Трифонова е слаба като вейка, а коремът й беше буквално хлътнал навътре, толкова го нямаше. Сега обаче положението е различно и издутинката в областта напомня на началната бременност около третия или максимум четвъртия месец.

Дали блондинката очаква първото си отроче е въпросът, който се завъртя в нета, като по-обсъждан от него е само кой е бащата?! Натали отдавна няма гадже или поне не е показвала такова публично. Тя се движи навсякъде с приятелки или роднини, снима се в повечето случаи сама, а мъж наоколо не се мярка.

Последният й приятел, за когото знаехме, беше младият Доан Хасан, с когото бяха на еднаква почти възраст. Преди година двамата се разделиха, защото Натали беше готова за брак и за деца, а Хасан явно не. Той така и не се престраши да й поиска ръката, а това значеше много за русокоската.

Дали в момента се е появил друг смелчак, или тя е още в търсене, чудят се феновете й.