Божидар Лукарски вдига трета сватба, този път с арабка!Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски

се жени за трети път. Това научи сензационно вестник „Уикенд” от негови близки приятели. [caption id="attachment_428628" align="alignright" width="300"]Божидар Лукарски Божидар Лукарски се жени за трети път[/caption]

Избраницата на ексминистъра на икономиката от второто правителство на Бойко Борисов е екзотична красавица, с половин доза арабска кръв. И носи интересното име Лида Азади.

Дамата е стара тръпка на Лукарски, от години тя живее в щата Калифорния в Америка, където върти успешен собствен бизнес. Нейното финансово състояние значително надвишава това на седесаря. Венчавката ще бъде най-вероятно в София, но младоженците ревниво пазят мястото на тържеството в тайна от обществото. И само най-близките знаят къде точно адвокатът ще каже „да” за пореден път. Лукарски прави важната крачка година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като ВИП-политикът загуби министерския пост. А след това подаде оставка и от лидерското място на „Раковски” 134.

Ексминистърът понесе удара в личния си живот тежко. И месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели запалянковци по футболни мачове.

В последните месеци обаче синият шеф тайно отпътува за Америка и дълго не се връщаше в България, а съпартийците му шушукаха, че нова любовна тръпка го е задържала там толкова дълго. Клюката се оказа почти вярна - отвъд Океана Лукарски откри щастието със старата си любов и без да се двоуми, я дарил с пръстен. Дамата на сърцето на Божидар е завършила икономика у нас и мениджмънт в Америка и изкарва доста добри пари. Тя била идеалната половинка на експредседателя на СДС - търпелива и спокойна, но и силна и независима жена. Приятели на Лукарски този път са сигурни, че адвокатът няма да попадне в ръцете на златотърсачка. Защото самата Лида има много добра кариера и печели достатъчно. Полуарабката е близо и до годините на Лукарски - около 40-те, за разлика от съпруга №2, която бе с повече от 20 години по-млада от бившия син шеф. Най-вероятно младоженците ще живеят в Америка, където трайно се е установила Лида. Тя била категорична, че не иска да се връща в България. Този път шумни тържества няма да има, а синият експредседател е поканил само много тесен кръг от роднини, приятели и съпартийци. Купонът по нищо нямало да прилича на предишния през май 2016, когато Лукарски вдигна шумна сватба с Ива Йорданова край морето, за която пръсна чутовна сума.

Лукарски обаче бе готов на всичко за шармантната танцьорка на пилон от „Шоуто на Слави”, която бе и зам.-председател на Държавна агенция за българите в чужбина.

Хубавицата наляво и надясно се хвалеше и с дипломи от Бъркли и Харвард. На сватбата на ексминистъра се изсипаха министри и ВИП-политици, включително и премиера Бойко Борисов. За да облече Ива в скъпарска бяла рокля, Лукарски се разведе с първата си съпруга, от която има две големи дъщери.

Приказката с Ива обаче свърши за по-малко от 2 години. Двамата се разведоха и все пак запазиха добри отношения. Сега някогашният син председател отново е в плен на любовта и е готов да бъде щастлив семеен мъж.

„Сигурен съм, че с тази жена ще намеря най-после това, което търсех. Разбираме се прекрасно”, споделил бъдещият младоженец с приятелите си. Бомба: Божидар Лукарски се жени трети път - за полуарабка! (СНИМКИ) - Снимка 2