Слуховете за раздялата на Борис Солтарийски и хубавата му съпруга - Аделина Солтарийска не се оказаха преувеличени. Двамата не само са прекратили отношенията си от месеци, но и тя не иска да чува за него. Това разкриха взривяващо близки до така наречения Боцко.

Певецът на Слави, както още е популярен Солтарийски, не се парясал с жена си заради тежка изневяра и луда любов с друга жена. Нито пък обратното. Причината Аделина да не го издържи, била огромната лиготия и незрялост на Борис, който често се държал като пълен инфантил при все, че е вече на години.

"Боцко си е такъв - лигльо! А и си е сваляч, де, бройка и флиртува с мадами наред. Не, че ще завърже сериозна връзка с някоя, не! Та той не може да й даде нищо... Но на Аделина й писна да няма зрял и сериозен мъж до себе си, какъвто иска. Хиляди пъти се е молила Борис да помъдрее, да улегне, но уви...", разкриват източниците.

Самата Аделина не страда от липса на ухажори и близки до нея са убедени, че скоро ще си намери нов мъж. При все, че толкова време се е занимавала с дечкото Борис обаче, се боят, че като нищо може да се хване с някой много по-възрастен от нея. За компенсация!