Беба от Биг Брадър разбуни духовете в мрежата като си пусна снимки полугола. В Къщата сред съквартирантите тя още не се е показвала в натура, но истината е, че бомбите й действително са огромни. И силиконови, разбира се.

Беба Янева, която всъщност носи рожденото име Теодора Янева (Беба си го е измислила сама), се е пуснала от плаж по бански и ясно се вижда, че цялото й тяло е нашарено с татуси. Включително и задницата, която тя е изпъчила доста провокативно.

Бебата твърди, че си няма гадже навън, но обичала лукса и скъпия начин на живот. В Къщата тя се сдуши с мускулестия Виктор, който всяка сутрин й носи хартиено цвете, че дори й помага и косата да си реше.

Според зрителите, Виктор или яко е хлътнал по нея, или яко си е наумил да я "отпраска" и това сега му е тактиката. Тя обаче не изглежда да си е паднала по него и по-скоро си го кътка като доверен човек и обожател, който да й четка егото.

Потресаващото бе, че с влизането си в шоуто, Беба призна, че си носи противозачатъчни таблетки в багажа, който беше запален от Брадъра. За разлика от нея, Виктор заяви, че не смята да прави секс в Къщата, защото един ден децата му щели да го гледат.

Източник: Crimesbg.com