Известният боксьор в тежка категория е подарил супер скъп подарък на бившата си любима Андреа. Той е броил сумата от близо 24 хиляди лева за луксозното бижу от известна световна марка.

Това се е случило само седмица преди да се роди второто дете. Тогава топ-боксьорът лично не само е честитил рождения ден на Андреа, а запознати твърдят, че двамата били заедно и изглежда, че са се сближили. Имайки предвид шумната им и медийна раздяла това определено е доста любопитна информация от хората, които са станали свидетели.

Интересен кадър е запечатал този момент, на който Кубрат се опитва да се скрие зад Андреа, малко след като й е подарил гривна на Картие за рождения ден.

Поп фолк изпълнителката предизвика истинска сензация, след като се похвали в социалните мрежи какво правят с Кубрат Пулев. А малко след това тя скандализира феновете им с публикуван скандален телефонен разговор, в който са намесени майката на 2-те деца на боксьора и предишни любовни връзки.

В социалните мрежи Андреа публикува кадъра с Пулев с думите:

За да не пишете пак "луда"!

Скандалът се разраства, след като близки до поп-фолк дивата споделят, че Пулев е пред дилема какво да направи с живота си и накъде да поеме. Той отново искал да се събере с Андреа и да започнат на чисто, но вече има 2 деца от друга жена.

Източник: blitz.bg

Бомба! Андреа пак е с Кубрат, разобличи новата му със скандален телефонен разговор!

Бомба! Андреа пак е с Кубрат, разобличи новата му със скандален телефонен разговор! - Снимка 2