Мария Силвестър може да е вече на 47 г., но я е хванал отдавна синдромът на разгонената лелка. Тя не спира да прави секс с младоци, което бие на очи и започва да я показва в една развратна светлина.

Такъв пример ли дава на детето си?! В леглото осъмва често с мъже, които са само с няколко години по-големи от сина й. Давид в момента е на 17 г., а се е случвало майка му да забие и 20-годишен. Затова момчето търпяло всякакви подигравки от връстниците си в училище.

Настоящото гадже на Мария не е чак на 20, но според слуховете е около 30-годишен мускулест мъж. Разликата им с водещата на „Бригада Нов дом“ е цели 17 години, колкото е възрастта на Давид.

Наистина изглежда извратено, но актрисата е развила фетиш към по-млади мъже, след като се разведе със Силвестър Силвестров. Очевидно е придобила този комплекс именно от актьора, тъй като той се скъса да й изневерява с по-млади красавици навремето.

Мария още не е запознала младия си любовник със сина си. Притеснявала се как Давид ще понесе това, че мъжът, който „оправя“ майка му, е по-близо до неговата възраст, отколкото до нейната.

Припомняме, че почти всички гаджета и любовници на Мария Силвестър след развода й бяха по-млади от нея. Най-възрастният мъж, с когото е била, и до днес си остава бившият й съпруг, който е само 5 години по-голям от нея.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com