Шанън Рут, която страда от аутизъм и церебрална парализа даде пресконференция, на която  сподели подробности  за изнасилването.

Ник я завел до тоалетната на автобуса и я насилил да му направи орален секс.Шанън разказа, че започнала да  плаче, а той продължил да й казва какво да прави преди да я заведе в леглото., където я изнасилил. „А след като ме изнасили ме обиждаше и дори и ми нарани ръката”, казва болната жена.

Звездата от момчешката група бил обвинен в изнасилване на 39-годишната жена, която твърди, че инцидентът станал  през 2001 когато тя е била девствена и  само на 17. Когато бандата била на турне във Вашингтон през февруари.

Болна от аутизъм жена обвини Ник Картър в сексуално насилие (Шанън Рут била девствена когато й посегнал – Подробности)

Шанън чакала на опашка за автограф когато Ник я поканил на питие в автобуса на групата. Рут твърди, че поискала сок, а музикантът я почерпил с някакво червено на цвят питие, което нарекъл VIP напитка, а тя я опитала и усетила странен вкус и предположила, че има и алкохол.

После Картър я отвел в тоалетната и там я насилил  да му направи орален секс. Тя го заплашила, че ще го съди, а той се изсмял, че никой няма да й хване вяра и се опитал да настрои хората срещу нея.

Болна от аутизъм жена обвини Ник Картър в сексуално насилие (Шанън Рут била девствена когато й посегнал – Подробности) - Снимка 2

Рут Шанън признава, че 21 години живяла с болка, срам  и разочарование и споделя, че въпреки аутизма и церебралната парализа изнасилването се отразило повече от болестите й и казва, че Картър направо й съсипал живота.  Като твърди, че събрала смелост да говори за инцидента защото музикантът е звезда и не бива да му се прощават грешките.

Обвинения в изнасилване не му се случват на Ник за първи път.  През 2017 Мелиса Шуман разкри, че била насилена от Картър през 2003 г. Тогава нямаше дело заради изтекла давност на деянието. Говори се, че и  други жени са сред пострадалите.