Певицата е изключително тъжна на празниците!

Времето, когато всички са щастливи и доволни, а именно празниците, Райна прекарва в самота и сълзи. Певицата не издържа и се разплака пред приятелите и почитателите си в социалната мрежа и сподели болката, която трови сърцето й.

"Чувствам се много разочарована", написа самата македонка в профила си, а под статуса постна любимата си песен на Лили Иванова "Счупената чаша".

Преди приятелите й да успеят да попитат какво става, Райна започна да преписва най-силните думи от текста на парчето и да ги предава така, сякаш те най-добре могат да характеризират онова, което бушува в душата й.

rainaИ докато някои са убедени, че разочарованието и сълзите на Райна се дължат на избухналата любов към Финдо в Къщата на Брадърите, то запознати уверяват, че мъжът, по който страда Пилето, е коренно различен.

Става дума за кубинеца Майкъл Фонс, който дълго време ухажвал певицата, но тя го отбягвала, защото е обвързан. Сега обаче Райна решила да го потърси, а той я отсвирил. Дори не се държал любезно с нея, а звучал отчуждено и много грубо.

Точно това за сетен път обезверило и отчаяло Райна, за която празниците поизгубили очарованието си. Може би само верните й приятели ще са тези, които да й вдъхнат надежда.