Войната на Слави Трифонов с фамилия Халваджиян датира от години

Малцина са наясно с факта, че преди да започне работа в шоуто "Господари на ефира", Румен Угрински е имал възможността да се присъедини към екипа на друго комедийно шоу - "Шоуто на Слави". Това обаче така и не става, защото продуцентът на "Господарите" Джуди Халваджиян успял да измъкне актьора изпод носа на Слави Трифонов, пише "Ретро".

[caption id="attachment_340016" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов воюва с Халваджиян от години Слави Трифонов воюва с Халваджиян от години[/caption]

И двамата продуценти се свързали с Румен в една и съща седмица. Първоначално той бил поласкан, но впоследствие му станало изключително трудно да реши към кое предаване да се присъедини. Все пак "Господари на ефира" взима превес и печели актьора за себе си, но според слуховете Халваджиян използвал стария трик с голямата заплата. Дългия искал първо пробно да вземе Угрински за известно време и да му плаща на хонорар, докато прецени дали става за неговото шоу. Джуди обаче директно предложил дълготрайни взаимоотношения и актьорът приел.

"Не мога да крия, че и двете предавания много ми харесваха, но при Слави щях да правя онова, което винаги съм правил, и нямаше да я има тръпката. Докато в "Господари на ефира" имаше предизвикателство за мен, нещо ново и затова реших да рискувам и да се пробвам там. Не съжалявам за което." - твърди Римен Угрински.

Той действително създаде доста харесван тандем в "Господарите", партнирайки си с Мария Игнатова. По принцип обаче Румен е куклен актьор и изнася представления пред деца. Един ден "скаути" на Джуди Халваджиян посетили негово представление и го харесали.

Според слуховете обаче от "Господари на ефира" проявили интерес към Румен Угрински само защото узнали, че Слави Трифонов го иска. Дългия пък научил за таланта на актьора от своя бивш колега в "Каналето" Краси Радков, който е състудент и добър приятел на Угрински, научи Kliuki.bg.

Нека припомним, че продуцентската война между Слави Трифонов и семейство Халваджиян датира от години. Дългия и Магърдич Халваджиян имат голяма вражда, която тази година се увеличи с предаването "България  търси талант", което се прави от Слави. През есента пък двамата се конкурираха с два различни музикални формата в лицето на "Гласът на България" и X Factor.