Богомил Грозев не си плаща кредита, но има автопарк за 200 бона!

Богомил Грозев да си в днешно време - друг да ти трепери за банковия кредит. А ти да си харчиш парите и да не ти дреме за нищо... [caption id="attachment_439223" align="alignright" width="300"]Богомил Грозев Богомил Грозев постъпи много грозно с бившия си тъст Антон Радичев[/caption]

Водещият на Нова телевизия, който упорито отказва да освободи бившия си тъст Антон Радичев от бремето на ипотеката, разполага не с един, а с цели два луксозни автомобила. И си ги редува, както му дойде.

Едното возило на Грозев е лимузина „Мерцедес”. Колата разполага с всевъзможни екстри и пътуването с нея е изкючително комфортно. Другото превозно средство на водещия е джип BMW Х1 и също кара хората да ахкат, когато профучи край тях. Именно зад волана на този роувър папараците на вестник „Уикенд” заснеха новинаря преди няколко дни. Всъдеходът струва 100 000 лева – колкото 200 пенсии на Антон Радичев. В близкото минало Богомил поддържаше автопарка си в идеална чистота, но напоследък не отдава голямо значение на хигиената. Когато фотографите ни го заснеха през седмицата, джипът му беше покрит с кал навсякъде. Дори прозорците бяха изцапани и с понижена видимост през тях! Дано поне душата на журналиста да не е толкова замърсена и съвестта да го принуди да сложи край над издевателството над бившия си тъст. В началото на годината актьорът с прякор Баба Тонка за пореден път проплака, че трепери дали няма да загуби жилището си. Артистът от Народния театър, „Оркестър без име” и „НЛО” ипотекира апартамента си, когато Богомил бе женен за дъщеря му Кристина. Кредитът трябваше да послужи за построяването на дом за младите. Грозев вдигна къща, но си я запази след развода. А задължението към банката не пожела да прехвърли на свое име и то продължава да тежи като камък на шията на талантливия ветеран от Имперската трупа. „През януари 2019-а мина бракоразводното им дело с дъщеря ми. Тогава Богомил каза, че още следващата седмица ще ми звънне да се разберем, да оправим ипотеката. Да, ама не! Непрекъснато се крие, не ми вдига дори телефона. Какво да правя с този човек? Кажете ми какво да правя? Мисля да отида до Нова телевизия и да говоря с някой от шефовете. Надявам се да получа съдействие”, обяви Радичев пред „Уикенд” преди около месец.