Джена е бясна на колежката си Емануела и екс гаджето й

Поп фолк дивата Джена не може да се побере в кожата си от яд, че не успява да оплете в мрежите си известен олигарх, оказал се бившо гадже на Емануела. Креватната заигравка между певицата с красивите зелени очи и милионера станала малко преди Емануела да хване милионерския наследник Димитър Динев и да му роди наследник. Пикантният скандал дълго се пазел в тайна, но сега се разгорял с пълна сила.

След като научила това Джена също решила да се пробва на баровеца, пише HotArena. Тя се чудела какви врътки да направи, за да вкара в леглото си боса на „Лудогорец” Кирил Домусчиев. Но това не й се получавало. Джена била бясна, защото Емануела вече го била направила преди нея, но олигарха не се поддавал на чара и триковете на знойната брюнетка.

[caption id="attachment_341226" align="alignright" width="300"]Джена беснее от яд и безсилие Джена беснее от яд и безсилие[/caption]

След несполучливия си годеж с гаджето си зад океана и последвалата показна и неприятна раздяла, Джена упорито се оглеждала за нов спонсор, който да гарантира луксозния й живот. Поп фолк дивата си въобразила, че Кирил Домусчиев е лапнал по нея, защото я поканил като подгряваща певица на концерта на сръбската легенда Цеца Paжнaтoвич. Звездата пя на 15 май по повод 70-годишнината от създаването на тима „Лудогорец”, припомни Kluiki.bg.

Когато концерта свършил, пайнерката упорито търсила възможност да се добере до милионера, издават близки до обкръжението на Домусчиев.Бизнесменът обаче тактично отбягвал да се види с нея, като по всякакъв начин парирал упоритите й свалки. Но тава не кротнало Джена. Поп фолк дивата не се и притеснявала, че милионера е щастливо женен за красивата Кремена, от която има двама близнака.

„ Джена си е въобразила, че той е проявил някакъв интерес към нея. Домусчиев никога не би обърнал внимание на такава като нея. Още повече, че съпругата му е жена от класа, а певицата не може да й стъпи на малкия й пръст” възмущават се от обкръжението на футболния шеф, свидетели на мераците на фолкаджийката.

Кирил Домусчиев няма намерение да изневери на жена си с певица като Джена, категорични са тези, които познават вкусовете на шефа на „Лудогорец”. Кремена освен че била жена със стил и с афинитет към висшата мода, споделяла увлеченията на съпруга си. Двамата непрекъснато ходят на сафари, летят с балон и умират да почиват на Малдивите.