Антония Петрова не спира да взривява мрежата със своето семейство

Всеки ден ставаме свидетели какво се готви във вила „Абии“ в тузарският богаташки комплекс „Пирин голф“. От пържените филийки до обедите и вечери уникати, приготвени изключително с чуждестранни глезотии, майсторени от нейния съпруг Ивайло Батинков. И за капак колко са гениални синовете й, които вършат чудеса. Като например виртуозно каране на колело, умен поглед на осем месечно бебе и тем подобни „чудесии“.

Тоца, както преди време нарече светския лъв Евгени Минчев Мис България 2009, не спира да се хвали с холивудския си начин на живот, висок стандарт, изобилие от вкусотии на трапезата им и умопомрачителни ваканции в чужбина. Да се питаме откъде тези пари имат тези хора, като не се знае какво точно работят и какви доходи получават.

Тоца обаче и дума не обелваше за родителите си, нито за своята свекърва. Според добре осведомени източници перничанката се изпокарала с майка си и баща си заради….пари.

Това се случила малко, след като станала законна съпруга на втория си съпруг Ивайло Батинков. А студенината и отчуждението между тях продължили цели де години. Антония Петрова-Батинкова не била близка и със свекърва си. Но какво точно се е случило между двете жени, засега историята мълчи.

„Нали не спира да се фука колко е богата и как живеят по-добре и от кралското семейство в Англия. Тогава какви пари търси от майка си и татко си, вместо тя да им дава“, погнаха я в мрежата.

Източник: Уикенд