Малката дъщеря на Боби Михайлов – Елинор, която живее в Щатите, е взела красотата на майка си – бившата гимнастичка Мария Петрова. 25-годишната красавица учи в университет зад Океана и рядко се прибира у нас, но очевидно сега си е дошла в очакване на бъдещия си племенник, с който ще я дари леля й Николета Лозанова. За разлика от нея, Елинор все още няма корекции, а естествената й красота се радва на засилено мъжко внимание. За личния й живот обаче не се знае нищо.

 

Красавицата следва Международни отношения в Североизточния университет в Бостън, а плановете й са, един ден да се върне за постоянно в България и да направи кариера тук. Като по-малка, тя била тласкана към спорта, но така и не тръгнала по стъпките на родителите си.

 

Елинор Михайлова бе считана за голяма тенис надежда и дори участва в държавните шампионати, но в крайна сметка наследницата на Перуката се отказала от тренировките и заложила на университета. Преди това госпожицата живяла известно време в Барселона.

 

Цяло щастие е, че е взела гените на майка си и не е наследила страстта към алкохола от баща си. Тя е много близка с брат си Ники Михайлов, двамата дори живяха заедно в Нидерландия преди години. Имат и по-голяма сестра Бисера, която е щастливо омъжена за друг бивш играч на „Левски“ – Живко Миланов.

Източник: Уикенд