Една от секси плеймейтките Златка Димитрова освен с апетитни форми, може да се похвали и с целогодишен тен като от плажовете на Сен Тропе. Фитнес моделката обаче признава, че шоколадовият загар през студените месеци го постига в солариум като преди това щедро нанася козметика, която да я предпазва от UV лъчите и кожата й са е все така съблазнително гладка.

 

Макар мургава по рождение, Злати държи перфектно дефинираните й от тежки тренировки мускули да се очертават перфектно, ето защо тя прибягва до “изкуственото слънце”, по подобие на най-изявените бодибилдинг атлетки отвъд океана. Също като тях Димитрова не пропуска тренировка и е изваяла тяло, на което цялата модна гилдия благородно завижда.

 

Макар щедро да демонстрира прелестите си пред камерата, г-жа Димитрова ревниво крие личния си живот и отказва да покаже мъжа до себе си. Въпреки цялата тайнственост, в светските среди усилено се говори, че тя е дала сърцето си на един от най-успешните и перспективни млади юристи - адв. Любомир Таков. Той води едни от най-тежките и знакови дела у нас и е повече от логично дамата до него да пази дискретност, коментираха близки до звездната двойка.