Близначета проплакаха в дома на обичания актьор Велко Кънев

Звездата на киното и театъра си отиде от този свят преди 11 лета, но нито съпругата, нито щерките, нито феновете са го забравили.

На тъжната годишнина, на 11 декември радостно събитие озари дома на големия Велко Кънев. Родът му се продължава не с едно,  а още цели две близначета.

За радостното събитие се похвали вдовицата му Дора в социалната мрежа. Тя постна снимка как разхожда внучетата из софийски парк. Но не споделя, заради суеверие, нито какъв е пола на близнаците, нито от коя щерка са.

И двете дъщери на звездата от емблематичното „НЛО“ живеят и  работят в чужбина. Голямата Катерина от години живее и работи в банка в Канада, като първа направи родителите си баба и дядо, с внучката София.

Сестра й Марта е завършила икономика в Париж и магистратура в Сорбоната. Женена е за французин  и има три деца.

Дъщерите на Велко Кънев рядко се прибират в родината си, но винаги идват на годишнината на татко си, за да почетат паметта му.

Майка им често пътува при тях, за да им гостува. Но това лято се разболя тежко от коронавирус  и дори се стигна до болница, но бе излекувана.

Обичаният от поколения българи актьор Велко Кънев си отиде от този свят след тежко боледуване от рак на гласните струни.

Източник: Ретро