Светлана Гущерова хвърли в шок дори най-близките си хора с това, което стори. И което причинява на собствените си деца, странно защо... Както знаем от години, бившата плеймейтка не само не влиза в храмове и църкви, но и ги заобикаля отдалеч.

Тя е признавала това неведнъж и то публично, твърдейки, че всеки път, когато е влизала в църква, после й се е случвало нещо лошо. "И то не бяха дребни неща, а катастрофа, после влязох в болница, винаги ме сполетяваше сериозна беда. Затова и от години не посещавам църкви, не можеш да ме накараш да стъпя там", кълнеше се Гущерова.

Близките й са в шок: Светлана Гущерова с тежък грях към децата си! Как можа?!? (СНИМКИ)

И хоп - от два месеца насам тя е виждана цели няколко пъти да влиза в храм, а на всичко отгоре беше и кръстница на бебето на своя приятелка съвсем наскоро. Самата Светлана е казвала, че е кръстена и затова близките й са възмутени от това, което причинява на собствените си деца. А именно - лишава ги от кръщене, което е изключително важно за всеки християнин.

Да, нито едно от децата на Светлана и Християн Гущеров не е кръстено, а тя преспокойно кръщава чужди бебета. Това се приема крайно негативно, както от нейни познати, така и от хората около самия Християн. Дали това ще има отражение върху брака им, предстои да разберем.

Източник: Crimesbg.com