Преслава е на път да предизвика нервен срив у най-близките си

Чаровната Преслава си е наумила изненада, която изобщо не допаднала на роднините й. Те буквално изтрещели, щом научили какво мисли да върши гласовитката. Топ певицата на „Пайнер” им съобщила, че иска да си отреже носа и те изпаднали в шок. „Преслава, моля те, не го прави! Ще се обезобразиш. Толкова много примери има за несполучливи пластични операции. Носът е нещото, което изобщо не бива да се докосва”, едва ли не на колене я молела нейната майка, но звезда №1 на чалга музиката не искала и да чуе. Бившата на Жоро Малката Бирма много уважавала родителката си, но този неин съвет категорично отказала да изпълни, а го пропуснала покрай ушите си, пише HotArena.

Защото Преслава наистина била страшно комплексирана от своя нос и решена на тази крайна стъпка. Тя искала да си коригира размера на носа си, защото според нея дихателния й орган бил страшно дълъг и я загрозявал. Вече отбягвала да се гледа в огледалото заради него. След като поп фолк фурията отслабна драстично, носа й се удължи и това й предизвиква единствено кошмари. Една от най-желаните певици на „Пайнер” била решена на всичко, стига да си коригира този недостатък, който според нея я лишавал от цялата й привлекателност и дори от красотата на живота.

[caption id="attachment_341110" align="alignright" width="300"]Преслава предизвика шок у най-близките си с решението си Преслава предизвика шок у най-близките си с решението си[/caption]

Драмата й започнала от намеците за грозния й нос в социалната мрежа. Там нон стоп го коментирали, като я съветвали да вземе спешни мерки, за да го оправи. Отначало певицата изобщо не обръщала внимание на зловредните слухове и ги подминавала с достойно мълчание. Но постепенно в Интернет пространството коментарите ставали все по-жлъчни, а дори и плъзнали вицове. Това й дошло в повече. „Преслава е хубава жена и изобщо не се нуждае от услугите на пластичните хирурзи. Но непрекъснатите подмятания за носа й я направи нервна, депресира я, после я взриви.

Тези състояния я принудиха да вземе спешни мерки и да се подложи на операцията. Все пак се интересува какво си мислят хората, защото е публична личност”, оправдават я приятелките й. Въпреки яростната съпротива на семейството й, Преслава вече търси подходящата клиника, където да се подложи на операция за скъсяване на носа, доверяват столични бръмчалки.