Силвия Петкова публично показа и то още преди празниците, че се е върнала при мъжа си Зоран Петровски и е дала нов старт на отношенията им. Припомняме, че само преди половин година тя лично оповести края на връзката им и заяви публично, че общият им път е приключил.

Това стана малко след края на Сървайвър, откъдето Зоран излезе като победител и дори се обясни в любов на жена си пред камерите. Истината обаче е, че Силвия научила за изневяра на Петровски, който на всичко отгоре и редовно прекалявал с чашките.

"Да, Зоран я обича по някакъв си негов начин, но двамата все по-често се карат, обстановката е изнервена и нажежена до червено, а Силвето беше станала почти истерична преди. Поуспокои се, докато бяха разделени, но ето на - отново й хрумна да го прибира. Някои жени като се влюбят и забравят, че имат глава на раменете", коментират близки до Петкова.

И споделят, че дори роднините на актрисата били на мнение, че ако нещо се е счупило, то не може да се залепи повторно. "Винаги ще има пукнатина и тя ще личи все повече. Това е като при Блатечки и Диляна - в крайна сметка си поеха всеки по пътя, само дето изгубиха няколко години от животите си в опити да поправят непоправимото", казват източниците.