Ситуацията с детето никак не е добра!

Силно притеснени са близките и приятелите на поп фолк певачката Мария, разкриха източници, близки до пайнерката. Тревогата им е свързана с малката щерка на Отварачката - Марая, която според тях никак не върви на добре.

Колкото и да са малко, по-разумните и невманиачени приятели на певицата, категорично не одобряват това, което тя причинява на момиченцето. А именно да го държи почти гладно, за да не надебелеело.

mariya-marayaПри положение, че малката Марая тепърва расте, то храната й трябва да бъде силна и богата на всички важни вещества, дори и калориите. Певицата обаче не искала да чуе детето й да поема калорични ястия, защото си наумила да я превърне едва ли не в модел от малка.

"То е дете. Нормално е да иска да си хапне и бонбони, и шоколади, и всички онези неща, които обичат хлапетата. Но майка й забранява. Често пъти Марая дори плаче и моли за сладкиши, но Мария остава твърда", споделят близки до семейството на Пайнер звездата.

Със сигурност режимът на Мара е прекален и по-скоро може да изиграе лоша шега на детето, отколкото да му помогне, особено на тази възраст.