Глория сериозно притесни семейството си и особено Симона!

Нещо страшно се случва с примата Глория, която сериозно притесни близките си и най-вече щерка си Симона. Момичето е в ужас от случващото се с певицата, защото се бои, че същото може да сполети и нея.

Най-отчаяна обаче е самата Глория, която за своите още ранни 40 години започна видимо да оплешивява. Страшната картина бе забелязана на последното й участие в Пловдив по случай празника на влюбените, а многобройните й фенове наистина се изплашиха.

[caption id="attachment_307880" align="alignright" width="300"]Глория преживява нещо страшно, тя оплешивява Глория преживява нещо страшно, тя оплешивява[/caption]

Глория се появи, вързана на модерната за тази година конска опашка, над която обаче лъщяха огромни петна гола глава. Бегъл поглед е достатъчен, за да се установи, че плешивостта на Глория започва там, където е най-обичайно, а именно в предната част на главата. Отстрани на темето Глория почти няма коса и това е повече от очевидно, когато ходи с вързана коса.

gloria2

Някои специалисти обясняват плешивостта при жените с наследственост, но при Глория едва ли е така, тъй като за преклонните си години, майка й Стефка се радва на гъста коса с дебел косъм. Защо тогава Глория я спохожда това страшно нещо, питат се близките и феновете й. И не пропускат да отбележат, че освен опадането на косата, певицата е видимо напълняла.

gloria1

Най-ужасена от всички обаче, е щерката на Глория - Симона Загорова, която е пред сериозна депресия. Запознати разкриват, че момичето не само се тревожи за майка си, но умира от страх да не би същото да се случи и с нея, научи Kliuki.bg.

Симона решила да вземе мерки от рано и започнала да подхранва косите си със скъпи и ефективни продукти. А към четката и сешоара се зарекла да прибягва все по-рядко.