Скандалите около Боби Михайлов през миналата година бяха десетки. Жестоката му битка да се задържи на шефския пост в БФС обаче приключи без успех, а на мястото му бе поставен Гонзо.

Отделно от неразбориите във футболния съюз, гърмяха и скандали около постоянните пиянски изцепки на Михайлов, а за капак на всичко гръмна и любовната му авантюра с по-млада жена, от която имал незаконно дете. Чудничко, а?!

През цялото това време съпругата му Мария Петрова беше неотлъчно до него и го подкрепяше. Златното ни момиче стоически издържа на всичко, но сме сигурни, че не й е било лесно. Затова и мнозина не са учудени, че днес Мария се е отделила от Михайлов, или е избягала, както шушукат хора от обкръжението му.

Реално Петрова замина за кратко в Америка, при дъщеря им Елинор, която следва там, но странно защо, Борислав Михайлов не я придружи. Мария се връща след няколко дни, но дали се връща при мъжа си?!

Слуховете твърдят, че двамата от доста време са в криза на отношенията и тя сериозно обмисля да се раздели с него, основно заради привързаността му към чашката, която вече не търпи.

Източник: Crimesbg.com