Двойката едва ли ще прекала заедно и Новогодишната нощ!

Невероятен скандал разтърси света на родните випове, тема номер 1 за които, е разводът на поп фолк певеца Константин и русокосата му съпруга Надя. Двамата едва ли ще прекарат заедно и Новогодишната нощ, разкриват пред Хотарена.нет близки до семейството източници.

Надя е тази, която подала молба за прекратяване на брака й с Коцето. Блондинката не издържала и ден повече на непрестанните изневери на половинката си и факта, че я гледа в очите и се скъсва да лъже. Капката, от която чашата преляла, е хубавицата Назифе Сали. Момичето е обявено за Мис Североизточна България, а преди по-малко от седмица бе "уважено" от самия Константин.

koceto-i-nadq"Двамата бяха заедно в нощен клуб като заварката помежду им си личеше още на сепарето. Те се натискаха и едва не свършиха работата още на масата. После Коцето покани Назифе в хотела си и тя веднага се съгласи. Сещате се, че излязоха от хотела чак следобед на другия ден", разказват близки до певеца, които се категорични, че това е краят между Коцето и Надя.

koceto

Надя е бясна и то с пълно право, а очевидно Коцето не си е взел поука и е същият, както и по време на любовта си с Райна.