Петко постоянно звъни на бъдещата майка Яна и се тревожи за състоянието й!

Петко Димитров е силно загрижен за състоянието на съпругата си Яна Акимова, тревожи се и й звъни буквално през половин час, когато тя е на работа в шоуто "Денсинг старс". Това разкриха близки до двамата източници, свидетели на тревогите на бизнесмена.

Петко е много притеснен, защото танцьорката Яна Акимова вече е в шестия месец и не бива да извършва никакви физически усилия. А и още нещо - за шестия месец на бременността си Яна е наддала само 4 килограма, което е твърде малко за жена в това състояние.

[caption id="attachment_310272" align="alignright" width="300"]Петко е загрижен за бременността на Яна и настоява тя да си стои повече у дома и да почива Петко е загрижен за бременността на Яна и настоява тя да си стои повече у дома и да почива[/caption]

Затова Петко завел Яна на поредния преглед при специалисти, откъдето обаче този път категорично й забранили да танцува. Яна е хореограф в "Денсинг старс", но по изричното нареждане на лекарите, отсега нататък ще трябва да дава единствено словесни насоки на участниците. Тя не бива и не може да танцува повече, не и докато се роди бебето, съобщава вестник "Всеки ден".

Това малко от малко поуспокоило Петко Димитров, който в последно време провел няколко сериозни разговора със съпругата си Яна и настоявал тя да прекарва повече време у дома, в името на своята и на бебето безопасност.

Припомняме, че проблемът на Яна не са само танците. Дали от неизразходвана енергия, или от ревност към любимия, тя почти не излиза от заведението на Петко "Найт флайт" и прекарва там почти цели нощи. Това обаче не е препоръчително за състоянието й и тревогата на Петко е напълно обоснована, категорични са близките им.

Към този момент Яна била обещала да се промени и да прояви повече грижа за себе си и за бъдещото си отроче. Доколко ще го направи обаче, е друга тема. Която медиите ще проследят в най-скоро време.