Хубавата Елена от "Денсинг старс" видя какво представлява Ада!

Хубавата Елена, която нашумя с участието си в "Биг Брадър" преди години, живее в истински кошмар. Това споделиха близки на красавицата пред вестник "Всеки ден". Животът на Елена се превърнал в Ад в мига, в който изневери на съпруга си Миро пред очите на всички. След излизането си от Къщата на Брадърите, не само хората я заплювали по улиците, ами и собствените й родители не искали да я погледнат.

[caption id="attachment_311020" align="alignright" width="300"]Хубавата Елена премина през всички кръгове на Ада Хубавата Елена премина през всички кръгове на Ада[/caption]

Заради греховете на щерка им, родителите на красивата Елена били заклеймени от познати и съседи, а веднъж дори позорно ги изгонили от църквата. Оттогава бащата на Елена съвсем се озлобил към детето си и не искал да чуе за нея, не й говорел дори по телефона.

Днес, когато Елена е участник в "Денсинг старс" и опитва да измие срама от челото си, родителите й отново показват, че не са й простили. По време на изпълнението й през последния лайф на шоуто, те на висок глас обявиха, че щерка им не се е справила добре и едва ли не се е изложила в танца.

"Вместо да подкрепят Елена, те превръщат живота й в кошмар. Да, това момиче живее в кошмар вече години наред. Никой не е безгрешен, но все пак това ти е дете. Поне те трябва да застанат зад нея и да й бъдат от помощ и подкрепа. Иначе Елена може да полудее", коментират притеснени очевидци на семейната драма, предизвикана от красавицата.

Единственото, което искали родителите на хубавата Елена било да стане така, че дъщеря им поне да се представи добре в този денс формат, а защо не и да го спечели. Само така щели отново да могат да погледнат хората в очите. На самата Елена обаче й е много тежко, като това си личи и по мъжките тауировки, с които е изпъстрила тялото си в знак на огорчение, както и големите бицепси, които е придобила от непрестанното изразходване на излишна отрицателна енергия в залата.