Златка Райкова и Карен Хачатрян са на прага на най-важното събитие в живота си - своята дълго чакана сватба. Самата плеймейтка призна, че още не е готова да обяви датата, но тържеството ще е съвсем скоро, само да мине днешният 15 септември.

Знаем, че тогава Меркурий ще престане да бъде ретрограден, което е идеално за сключване на брак и взимане на други важни решения в живота. Само че Златка избърза и сглупи (според мнозина) с някои от най-значимите неща преди брака и суеверия, които бъдещите булки не пропукат да спазват.

Като например това, че брачните халки се поставят на ръката след като ви обявят за съпруг и съпруга, но не и преди това. А Златка и Карен си ги наденали преспокойно от няколко седмици и не ги свалят като ходят с тях навсякъде. Това и самата тя демонстрира свободно в профилите си.

Близки до Райкова са убедени, че това е върховна глупост, която може да "затрие" брака й с Хачатрян. "Луда ли си, бе, Злате?! Какви ги вършиш?! Как ще сложиш халката, преди церемонията?! Ами, вземи и му се покажи в булчинската рокля направо, че да е пълна програмата. Ако вече не си го направила... Някои суеверия не са просто измислици, има защо да бъдат спазвани", писнали познати на Златка.

Но на Райкова не й дреме, защото е убедена, че Карен е нейният човек и че двамата ще остареят един до друг.