Водещата на Би Ти Ви Лиляна Боянова няма и няма късмет в любовта. Знаем, че тя има едно момченце, за което се грижи сама от самото му раждане, защото таткото - мастит бизнесмен, си плюл на петите и офейкал още като научил, че Лили е бременна.

После името на новинарката бе спрягано в още едва-две мимолетни връзки, които пак не прераснаха в нещо истинско. А последната й любов бе с нейния колега от телевизията Николай Пенчев, работещ зад кадър.

Всъщност Пенчев бе и първият мъж изобщо, когото Лиляна Боянова не само се осмели да покаже на света, а на няколко пъти лично тя му се обясняваше в любов. Публично. После гръмна новината, че двамата са се разделили след двегодишна връзка, но близки до водещата разясниха ситуацията. След което се оказа, че раздялата е щяла да бъде далеч за предпочитане...

"Не знаем какво става, но този мъж я побърка. Да му се ненадяваш на "Големия нос", както той сам се нарича, но нашата Лили не беше такава. От доста време вече хем не живее с нея, хем не спира да я мотае, а тя припка след него като кученце. Той прави с нея, каквото си поиска. Разбира се, не е груб, но я мотае, а тя слушка и го чака. За кога чака и какво чака, само тя си знае", разкриха източниците.

И действително в профила на водещата се вижда, че Николай Пенчев продължава редовно да я омайва с лайкчета и сърчица...

Източник: Crimesbg.com