Две деца, дълги години заедно, перфектното семейство - в това се опитват да убедят и нас, и себе си, Радина Кърджилова и нейният Деян Донков, но все повече не им се получава. Особено в последно време, когато приятели и близки хора на Радина се молят да прекрати този фарс, докато е време. За да се спаси...

Откакто всички видяха, че Кърджилова пак е заприличала на ходещ скелет и е толкова болезнено слаба, че дори няма никакъв бюст, близките й са страшно изплашени за нея. Защото слабеенето на Радина не се дължало само на глад и диети по нейна воля, а основно на тормоз от страна на Донков.

"Той не спира да й повтаря как трябвало да е слаба и че не го възбуждали дебели жени. Паралелно с това обаче не спира да се държи грубо с нея, да я овиква и на всичко отгоре, да й слага огромни рога. Какво мислите прави като е на турнета, след спектакли, на сбирки с авери, докато тя седи у тях и бави децата?!", коментират близки до обкръжението им източници.

Разбира се, Радина може да била кротка, но не била глупава. И като всяка жена, която лудо обича мъжа си, знаела и усещала какви ги върши. Не смеела обаче и дума да изрече, за да не я напердаши (помним случаите навремето).

"Всичко това я съсипва, този ще я довърши ако не го остави", твърдят близките й.