За разлика от повечето двойки в чалгата, тази на Коцето и Надя беше за пример. Е, поне с дължината на брака им, защото знаем, че подобен род връзки са малко. Докато 99 процента от колегите и колежките му са разведени, разделени, сингъл и прочие, то Константин се радваше на наистина дълъг и хармоничен брак. Поне досега...

Е, че е дълъг, дълъг е, а колко е бил хармоничен, само той и Надя си знаят. Днес обаче близки до него разкриха в шок, че съпругата на певеца ще подава молба за развод. Разбира се, мъжът й бил надлежно уведомен, при това с подобаващ скандал, защото й писнало да си затваря очите пред гаврите му.

"Да, това са си чисти гаври. За годините заедно, Коцето преспа с незнайно какъв брой фенки и обикновени пачи. Но да стане ясно на цялата страна как е броил 10 бона на някаква си, за да й направи цици, е това вече е прекалено. Защото, нали се сещате как се дават десет бона и каква е била "отплатата", разказват източниците.

Те визират прословутата и невъздържана Ивка Бейбе, която е работила в дискотеката на Коцето и която наскоро сама изцепи новината пред света. Както и че Коцето я подканил да му се отблагодари като му "посвири на дудук"...

Тук вече Надя не издържала на срама и резила, който ще трябва да бере и предпочела да събере документите за развода. Дали ще размисли, ще видим тепърва.

Източник: Crimesbg.com