"Страшна" е била последната среща между Мартин Николов - Елвиса и Емануела. Това разкриха близки до участника от "Игри на волята", който, за всеобщо учудване, успя да се докаже като умен и класен играч, остана до финала и се превърна в любимец на зрителите. Разбира се, за огромен ужас на бившата си.

Знаем, че чалга дивата се засиня да го плюе в нета, надявайки се, че като е по-популярно лице, ще успее да настрои зрителите и да ги накара да се обявят против Мартин. Е, това не стана, а и се оказа, че Емануела е действала така от чиста проба его и ревност. Как така ще й изневери той на нея, камо ли с тая "пача" Денислава Велкова... как така няма да си пререже вените без Еми?!...

Е, оказа се, че Мартинчо не само няма намерение да реже вени, ами още повече подлудил Емануела преди дни. Двамата се засекли в дискотека в Студентски град, където чалга дивата била убедена, че "нашият" се е наврял заради нея. Чакала даже да й се присламчи и едва ли не публично да й падне на колене, когато... видяла, че зад него се измъква непозната мацка. Очевидно са били заедно.

"Емануела първа отиде при него и започна да го дразни, да го иронизира, държеше се като ядосана и пияна. Той обаче не й се върза, а прегърна другата и се отдалечи. Преди това обаче смигна към Емануела: "Не ми се занимава с теб, не струваш", а тя едва не избухна и не помете всичко", разказват източниците.

Източник: Crimesbg.com