А после защо Златка Райкова искала Карен Хачатрян да осинови официално сина й от Благой Георгиев... Ами ето затова - защото дори и излязъл под пари от "Сървайвър", Джизъса нехае за децата си и ги остави без стотинка. Това разкриха близки до него източници, след като Благой се изфука с новия си джип - тузарско Ауди.

Няма лошо, разбира се. Има пари човекът, нека да си угоди. Но някак си е редно, ако този човек е баща - при това на четири деца, при това деца от три различни жени, първо да се погрижи за наследниците си, а после за собствения си з@дник.

Е, добре - три деца, защото предпоследното не го броим. Знаем, че малкият Елай, който му роди Есмер Омерова, от години не вижда баща си и към момента може и да не се сеща как изглежда. Но останалите три живеят у нас и за жалост не могат да се похвалят с особени грижи от страна на тате си.

"С това Благо само показа колко е прост наистина. Защото не е важно какво плямпаш, а какви са постъпките и решенията ти в живота. Неговите отдавна ги знаем, но хайде - с жените е едно, с децата обаче е друго. Ако беше мъж на място и баща на място, нямаше първо да си купува джипове и да се вее по почивки, а щеше да се погрижи за децата си", коментират източниците.