Дарина Йотова - Дара отскоро се радва като дете и показва снимки на ръката си, украсена с годежен пръстен. Пръстенът е от Ервин Иванов, с когото певицата има връзка няколко години, но близките до нея хора далеч не са така въодушевени от този факт.

Нещо повече - много от тях смятат, че тази връзка няма да я бъде и че годежът е бил поредният номер на Ервин, с който иска просто да върже Дара и да я привлече още повече към себе си - един вид негова собственост.

Същото се получи и с предишната му връзка с Теодора Кулева. Внучката на Тодор Колев също щеше да му става съпруга, но след годежа рязко промени мисленето си и офейка с 200. Оказа се, че Ервин най-накрая си показал ревнивия нрав и мюсюлманските разбирания за мъжете и жените, а Теди моментално си стегнала багажа.

"Същото ще стане много скоро и с Дара, особено каквато е луда глава и свободолюбива. Досега той беше кротък, играеше го влюбен и сговорчив, но с времето започна да си показва рогата. Лично сме били свидетели на сцени от негова страна затова, че пее по нощите, че говори и се снима с фенове... Не е лесен този човек, но Дарето едва ли ще му се подчини", смятат източниците.

А дали са прави, предстои да видим занапред.

Източник: Crimesbg.com