Чалга дивата Луна винаги е залагала на скандала и провокацията в поведението, макар че представите й за последното са силно изкривени. Според болшинството хора тя се държи не провокативно, а налудно и дори откровено ненормално.

Претенциите й да става президент на държавата обаче са нищо, в сравнение с това, което заяви на висок глас днес. А именно, че имала две деца - син и дъщеря. И не, не става въпрос за кучета, котки или други домашни любимци, които нарича свои чеда, нито за осиновени деца, а за биологични.

Луна, която винаги е била на показ пред обществото и на няколко пъти сама е повтаряла, че не иска да ражда и че децата и бракът не са и никога не са й били приоритет, сега заяви, че родила две. Те живеели на Запад, но така и не обясни що дирят там и учат ли, работят ли...

"Ще кажа само, че щерка ми се казва Бела Луна и ще я видите ако ми дойдете на концерта в Арена Армеец на 1 март догодина. Синът ми също ще е там и двамата сами ще се представят на всички. Те така искат и затова ще им уважа желанието", дудне ли дудне Луна.

Разбира се, концертът й щял да се казва "Луна президент" и явно певицата е решила по този начин - чрез предполагаемите й деца, да си осигури присъствие на повече хора.

"Абсурдно е това, което прави и говори, дори познатите й коментират, че съвсем се е чалдисала", казват запознати.

Източник: Crimesbg.com