Продуцентът Андрей Арнаудов може да си седна по-късно на з@дните части от приятеля си Иван Христов, но все пак го направи. Кротна се, задоми се и от няколко години е горд баща на първороден син. Знаем, че жената, която избра за своя спътница и майка на децата му, е манекенката Емануела Толева.

Преди нея Андрей беше женен веднъж за сръбкинята Даниела, на която изневери брутално в собствената им спалня и брутално я съсипа. А след развода "опраши" де що мацка му се завъртя пред очите. Е, Емануела Толева успя да го омагьоса, да го укроти и промени, цъкаха с език мнозина и се чудеха какви са тези неземни умения на Толева с мъжете...

Истината обаче се оказа по-простичка и дори банална. Близки до самата Емануела разкриха наскоро, че са шокирани от това, в което се е превърнала тя покрай Андрей. И не, не говорят за прекалено слабото й телосложение, то почти винаги е било такова. Говорят за характера й.

Преди Емануела се славеше като щура и купонджийка, а откакто е с Арнаудов станала кротка като агне. И го слушала за всичко. На практика Андрей я "дресирал" така, че в дома им бил пълен патриархат и мъжката дума значела всичко.

"Не го знаем кръшка ли, или не, но тя е толкова кротка с него и не смее да му гъкне, че като нищо и изневяра би му простила. Чудим се къде отиде старата Еми и какво направи с нея", шашнати са източниците.

Източник: Crimesbg.com