Че синът на Мария Игнатова и Петко Димитров е израсъл с баща си, е публична "тайна". А от доста време насам втората съпруга на ресторантьора - Яна Димитрова е дори повече майка за момчето, отколкото Мария. Причината е проста - Игнатова оставя бебето си в ръцете на Петко и буквално през целия му живот е "родител през уикендите".

Заета с кариерата си, а после и с връзката си с Димитър Рачков, Мария така и не е била истински родител, по 24 часа на ден, седем дни в седмицата, за момчето си. Това потвърдиха и близки до нея източници, които не могат да й се начудят и са възмутени от поведението й към Ивайло Цветков - Нойзи.

Както знаем, откакто са се оженили, Мария буквално дундурка интелектуалеца бохем, който живее в нейния дом и яде от нейните пари. Водещата се държи като обсебена и ежеминутно вперила поглед в него - нейния "гуру", едва ли не...

"И това ако не е патка, здраве! Пълна патка! Няма да си отгледа като хората единственото дете, но сега бави Нойзи все едно не й е мъж, а нейно бебе. Няма такава глупост! А оня, си го мести и се кефи. Обичал я бил. Че кой няма да обича някого, който му дава пари, издържа го и го гледа с влюбени кравешки очи?!", коментират източниците.

И добавят, че на всичко отгоре Нойзи не пропускал да пофлиртува и да се сваля с други заблудени женички, които го четкали в мрежата.