Двамата се превърнаха в най-известната, обсъждана и преследвана светска двойка у нас, пък било то и за "три дни". Валерия Георгиева и Евгени Генчев най-после могат да си отдъхнат, да спрат да се крият по мотелчета и квартирки и да се покажат пред света, хванати за ръце - нещо, което им бе напълно забравено, докато траеше "Ергенът".

Е, направиха го. И от седмица живеят заедно почти постоянно. Тъкмо в това обаче е проблемът, а не щастието, разкриха шокиращо близки до семейството на Евгени в Пловдив. Оказа се, че първите искри между влюбените не само започнали да прехвърчат още рано-рано, ами обещавали да им подпалят чергата.

Причината ли - Валерия, разбира се. Георгиева грабнала победата и сърцето на Евгени, но оставила своето на кучетата. Откакто са заедно, единствен той правел компромиси в отношенията им и дори склонил да й търпи четириногите и в банята.

"За всички до Евгени стана ясно, че истински влюбеният е той, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина й на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно. Първите им скандали са факт, но важното е, че Евгени вече не изглежда така щастлив като в имението и все по-често се пита дали наистина това е жената за него", разкриват запознати.

И са убедени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова любов.