Елена Йончева се радваше на искрена народна любов и възхита, но навремето. Навремето, когато показваше смелост и мъжество ако щеш, отразявайки събития по най-горещите точки на света. Влизането в политиката обаче й изигра лоша шега. Йончева пари може да има, еле след цял един мандат като евродепутат, но уважението на хората леко поизгуби. И е напът да го изгуби съвсем с присъединяването си към ДПС - само и само да си уреди още едно мандатче в ЕП.

Не това е темата обаче, а отношенията с бившия й мъж Пламен Тодоров, който се оказа, че не си е виждал сина няколко години. Да, сина от Елена - Теодор, който вече е на седем и който има опасност да забрави физиономията на баща си, защото Йончева не му позволява срещи.

Иначе Пламен има още един син от следващата си връзка - с колежката си Виктория, в която се влюби. Именно тук е разковничето - Елена Йончева не можела да прости факта, че Пламен е обикнал друга и е избрал нея, затова и го мразела в червата си. Близки до нея хора обаче не се сдържат:

"Тя какво е очаквала?! Сори, ама като се хващаш с 11 години по-млад от тебе мъж, защото Пламен е с толкова по-малък, би трябвало да мислиш в перспектива и да си дадеш сметка, че някой ден този мъж може да се влюби в по-млада жена и това е нормално. Ще го преодолееш, но да не даваш сина си на баща му от едната злоба... нали беше много умна и интелигентна?!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com