Надрусаната с кокаин Диона беше арестувана в малките часове на нощта вчера, когато е заловена при случайна полицейска проверка в столицата. Тя бе отведена в ареста, а вече й е повдигнато обвинение от прокуратурата, наказанието за което е от 1 до 3 години затвор.

Е, Диона вече е на свобода, след като й беше определена парична гаранция, която е няколко пъти по-висока от обичайната. Съдът реши, че гаранцията на безотговорната певачка няма да е от 500 до 1500 лева, както обикновено, а 5000 лева. И дори това й е малко при все, че друсалката е крещяла по полицаите: "Вие знаете ли коя съм аз, бе?! Ще ви уволня до един!"... Ще му се на момичето, ама...

Часове след скандала се изказаха близки до обкръжението на Диона, които са категорични, че това не й е първият подобен случай и че тя редовно се качва неадекватна в автомобила си, рискувайки не само своя живот, но и този на случайни шофьори и минувачи.

"На нея обаче не й пука, от никого и за никого не й пука. Дали заради това, че е перманентно "не на себе си", или просто е тъпа, но на Дионка й дай дрога и да се въргаля, с когото й падне. Защо мислите, че не може да си намери нормално гадже?! Че кой ще иска такава с поведение на разпоретина?!", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com