Много време мина, откакто Мариана Векилска заряза най-неочаквано бащата на детето си - Симеон Колев, при това като просто му заяви, че й било писнало и вече не иска да бъде с него. Радио водещият преживя адски тежко този шок и това е съвсем нормално - дойде му като гръм. А Векилска си хвана багажа и се изнесе в Брюксел като му остави детето...

Да, доста време мина оттогава, а Симеон дори се похвали с нова приятелка преди около година. Явно обаче раната, която му нанесе Векилска, още не е зараснала. Той я обичаше твърде много и близки до него хора днес са силно притеснени за психиката му. Защото Симо започнал да се държи станно и или да избухва, или да плещи откровени глупости.

"Твърде дълго се опитваше да се прави на непукист и това няма как да не се отрази. Мариана наистина постъпи подло и това е огромна нейна вина, при това към мъжа, който й даде всичко. Надали ще намери друг като нея, но на нас ни пука за него. Чуйте само последните му дивотии в ефир", коментират източниците.

И дават пример със скорошното изцепване на Колев в интервю, в което заяви, че си е представял, че е жена и че ако бъдел жена, щял постоянно да се опипва. "Ми така де, да имаш тези обли и красиви дадености... постоянно щях да се пипам", изпляска го Симо, за шок на мнозина.

Източник: Crimesbg.com