Благой Георгиев се нуждае от спешна помощ, но не физическа, а психологическа. В това са абсолютно убедени все повече потребители в нета и зрители на Сървайвър.

Както стана ясно вече, Джизъса е бил отстранен от формата преди дни, а доказателството е, че мобилният му телефон отново е включен. Той беше изключен по правилата на предаването, откакто влезе в него, до завчера. Положението е същото и при екс любовницата му Татяна, която също си е събрала крушите от формата.

Благой се нуждае от лечение: Жена му го напуска, а той се скъсва от с@кс в хотел в Доминикана! (ВИЖ ТУК)

Това обаче се пази в тайна, защото и двамата ще останат в Доминикана до самия край на риалитито, както и ще бъдат снимани още малко в него - по около час дневно, за да присъстват на племенните съвети. Останалото време им е свободно и те са настанени в луксозен хотел.

Сещате се, че не е нужно да го кажат източници от предаването, но те въпреки това го казаха - откакто са излезли, Блажко по цял ден прави с@кс с чалгарката в хотелската си стая. Рядко ги виждали да се показват навън, а когато това станело, ходели заедно, ухилени до уши  - особено Татяна, която отдавна не крие слабостта си към футболиста.

"Ясно е, че гаджета няма да станат, но ще се скъсат от... през останалото време там. Благой е непоправим, това неговото е болестно състояние. Жена му още не го е напуснала, а той оправя друга като нерез", коментират запознатите.