Десислава изпита огромна радост, но за кратко

Ангелогласната певица бе на седмото небео от щастие, защото сина им Борис ги събра с таткото Благой Найденов.

27-годишният боксьор и чалга дивата бяха заедно на шестия рожден ден на общия си син. Тя мина под егидата на Батман, любим герой на малчугана.

Благой пак разби сърцето на Десислава!Певицата плаче неутешимо

Както винаги, Благо присъства на празника на сина си. Кибици обаче довериха, че той пристигнал на партито „със скръстени ръце“, като масрафът  и почерпката за гостите били само от Десислава. Спортягата донесъл единствено подарък на сина си, но по семплата обвивка си личало, че той не е от най-пищните.

Въпреки това Десислава буквално пърхала от щастие, доволна че е до бащата на втория си син.

Благой пак разби сърцето на Десислава!Певицата плаче неутешимо - Снимка 2

Русокоската се надявала, че двамата с Благо ще се съберат отново и ще бъдат семейство.Въпреки голямата разлика, не тя бе причина да се разделят, сподели преди време в интервю поп фолк дивата.

А битовизми  и разликата в характери станали причина връзката им да се разпадне. Но Деси винаги е споделяла, че Благой е много грижовен и  внимателен баща, и малкия им син почти не е усетил, че мама и татко не живеят заедно.

След като се разделиха обаче, Благо Найденов се отдаде на купони и забавления по кръчмите. А след това плъзна слухът, че си има нова тръпка до себе си.Въпреки че бил до Десислава на празника на сина им, Благо дал да се разбере, че връщане назад няма. А това разбило сърцето на Деси, разкриват близки до певицата.

Източник: Crimesbg.com