Христина Витанова е останала шокирана, след като научила за намеренията на бившия си Благой Георгиев!

Христина Витанова не е с Благой Георгиев от вече 6 месеца, но футболистът продължава да й лази по нервите. Последното му решение буквално е изкарало от равновесие хубавицата. Оказва се, че Благо има желание да се ожени за Куини-Алис. Все още не й е предложил, но намеренията му към 18-годишната девойка били много сериозни, научи Kliuki.bg.

За да натрие носа на Христина Витанова, Благо решил да й съобши решението си за сватба. Планът му проработил. Манекенката избухнала в сълзи, след което започнала да го обвинява, дори обижда.

[caption id="attachment_333214" align="alignright" width="300" class=" "]Благой Георгиев реши да се ожени за Куини-Алис Благой Георгиев реши да се ожени за Куини-Алис[/caption]

"Мислех те за по-умен мъж. Това момиче нищо няма да ти даде, което аз да не съм ти дала вече. Оказа се един посредствен човек, без грам мозък." - беснеела със сълзи на очи Хриси.

Благой Георгиев непрестанно нараняваше Хриси през 10-те години, в които бяха заедно. Затова до известна степен футболистът си заслужи острите думи от бившата му. Въпреки че се пише изключително религиозен, Благо многократно съгреши с чужди жени, като най-шокиращият случай беше този с Лияна преди години, когато Христина още беше бременна.

Сега Благой Георгиев е лудо влюбен и замисля да предложи брак на Куини-Алис. Решението му не е импулсивно, въпреки че познава девойката само от 3 месеца. Христина Витанова обаче няма как да не се чувства предадена. Тя заряза Благо в мига, в които снимките му с Биляна Евгениева обиколиха всички медии. Едва ли обаче е очаквала толкова скоро футболистът да я прежали, сякаш никога не я е обичал истински.

"Тя му даде душата си, а той не го оцени. Такъв мъж не заслужава жена като Хриси. Нека бъде с други жени, които ще са с него само заради слава и пари. Хриси не е такава, но той изобщо не се трогна." - споделя приятелка на Витанова.