Благой Георгиев иска да забрави интересен детайл от миналото си

Целият живот на Благой Георгиев е белязан от една случка в миналото му. За всеки човек е много важен първият път, в който е бил физически близък с мъж или жена. За Благо обаче нещата не са се развили според очакванията. Бившият ни национал е бил на 16 г., когато се случва най-голямото му желание. Лошото е, че то се превръща и в най-големия му кошмар в живота, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341055" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев крие кошмар от миналото си Благой Георгиев крие кошмар от миналото си[/caption]

"Благо не разказва на всеки, но съм чувал от негови близки приятели, че първият му път е бил ужасен. Момичето е било също недокоснато до онзи момент и двамата изобщо не са знаели какво да правят. Доколкото знам, девойката е била от съседния клас." - разкрива познат на футболиста.

Всички психолози твърдят, че случки от миналото, които остават непреодоляни за дадения човек, бележат живота му и са причина за много сривове в него. Именно това се случва с Благой Георгиев, който се превръща в женкар, неспособен на истинска и пълноценна връзка с жена. Затова бракът му се провали, а всички останали жени в живота му се оказаха разочаровани от него, тъй като им изневери многократно.

Христина Витанова винаги е твърдяла, че у Благо се крие едно малко момче, което никога няма да излезе на свобода. Очевидно случката с първия път е оставила футболиста завинаги с 16-годишна душа. Затова всичките връзки с жени за него се оказаха провал и непрестанно търсеше нови и нови красавици. Дори официалната му половинка до съвсем скоро беше ученичка, което е абсурдно за мъж на неговите години.

Комплексът на Благой Георгиев започнал още преди въпросния първи път. Тъй като се движел в компания на футболисти, които се радвали на женски ласки непрестанно, Благо получавал многократно подигравки, че още не е бил с никакво момиче или жена. Накрая все пак се случило, но младежът смятал, че е закъснял доста, а и самото преживяване за него е било кошмарно. Това се отразява на целия му живот и затова днес той търси все нови хубавици.