Сагата между Полина Спасова и Благой Георгиев продължава да е сред най-коментираните светски теми у нас. А и как иначе, като то не бяха вричания, то не бяха сватби, а след по-малко от година - развод. При това съобщен на футболиста - женкар от булката му чрез писмо.

Не стига това, ами снощи велинградчанката направи още нещо, което разбуни духовете в нета и със сигурност в първия момент е накарало Джизъса да настръхне. А именно - Полинка пусна снимка в свое стори, на което е повече от щастлива и с... бебе в ръцете.

Благой Георгиев изтръпна: Полина показа СНИМКА, с която разтърси мрежата! (ВИЖ ТУК + подробности)

Очевидно е, че бебето е току-що родено, а личицето му е закрито по обясними причини. И преди хората да решат, че Спасова е зарязала Георгиев след като му е родила тайно дете, тя разкри истината - станала е леля.

"Много съм щастлива, не може да бъде иначе. Случи ми се най-голямата радост да стана леля", написа Полина Спасова, а отдолу заваляха стотици коментари и честитки от последователи.

Е, разбира се, имаше доста зевзеци, които се избъзикаха, че това е трябвало да бъде петото дете на футболиста, който ръси семето си като порой и очевидно не смята да престане. С Полина не му се получи, но не по негово, а по нейно желание - тя още в началото заяви, че е твърде млада, за да ражда и не смята да има наследници от Благой, поне на този етап. Е, оказа се и умна.