Благой Георгиев и Златка Райкова почиват евтино на морето!Почти без пари ще излезе

тази година лятната почивка на една от най-известните двойки у нас - Златка Райкова и Благой Георгиев. [caption id="attachment_448527" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев За Благой Георгиев и Златка Райкова това е евтина почивка[/caption] Моделката и футболистът, за които наскоро стана ясно, че са се оженили тайно, избраха да почиват на нашето Черноморие. Семейството е настанено в курорта Златни пясъци, а хотелът е сред най-лъскавите у нас.

Въпреки че за средностатистическия българин 2 бона за пет нощувки са доста пари, за Русата Златка и любимия й са нищо и никаква сума.

Влюбените, които са свикнали ежегодно да обикалят далечни и екзотични дестинации, тази година са решили да подкрепят нашето Черноморие. И да дадат своя принос в спасяването на българския туризъм. Не само опасността от коронавируса е накарала Златка и Благо да опънат снаги на родните плажове. На почивка с тях е и 10-месечният им син Благой. За малчугана това е първото подобно пътуване и родителите му държат детето да е на безопасно място и да не пътува дълго. За целта семейството е избрало да лети със самолет до Варна, където ги е очаквал частен автомобил, за да ги откара до Златните. За да могат плеймейтката и футболистът да се насладят максимално на престоя си на морето, те разчитат на грижите на една от двете баби на бебето. Русото изкушение Златка сподели преди дни, че с тях ще бъде помощник от семейството, но коя точно роднина са избрали, не уточни. Почивката на Златните ще е и като меден месец за двойката. Без да вдигат много шум, преди малко повече от месец моделката и спортистът тайно са сключили брак. Новината издаде самата Златка, наричайки Благо свой съпруг в социалните мрежи, пише Хотарена.